Claude Quenard, Chignin 2014, Vin de Savoie

363,- Kč

100% Jacquére, 12% alk. Réva roste na na opuce a slínu smíchaným s vápencem. Fermentace za kontrolované teploty (19-21°C), následuje malolaktická fermentace a zrání v nerezovém tanku po 9 měsíců. Víno má aroma a chuť po hlohu, bílých květinách a oříšcích. Vinařství hospodaří na 17 ha s certifikací bio a od roku 2016 získali certifikaci DEMETER. Podnik pěstuje víno na savojských vinicí od roku 1906. Vhodné ke kuřecímu s omáčkami, rybám nebo mušlím Sv.Jakuba.

Spotřeba: 2014 - 2017

cetifikace: AB, ECOCERT

Přidat do košíku:




Tento produkt byl přidán dne Pondělí 21. listopad 2011.

Copyright © 2018 SKLENKA FRANCIE